News

Se pregateste lansarea unui nou magazin kika


Aproape de fiecare data cand am mers la o conferinta de presa organizata de kika, o intrebare se repeta obsesiv: “Cand se deschide al doilea magazin?” Ei bine, acum avem si raspunsul, asa ca fani kika, fiți pe recepție. Pana la sfarsitul anului se va deschide al doilea magazin kika in Bucuresti, pe Bd. Theodor Pallady. Mai exact, la începutul lunii septembrie s-a finalizat tranzactia de achizitionare a fostului magazin Obi de catre retailerul austriac, iar lucrarile de constructie si amenajare sunt deja avansate. Se preconizeaza ca deschiderea oficiala sa fie in luna decembrie a acestui an.

al doilea magazin kika in Bucuresti

Eu zic ca este un motiv de bucurie, deoarece daca locuiesti in partea opusa cartierului Militari este destul de greu sa strabati tot Bucurestiul pentru a merge la kika. Din decembrie aceasta problema este rezolvata, asa ca cei care stau in estul Capitalei isi pot cumpara linistiti globuri si decoratiuni de Craciun de la la magazinul kika Pallady. (Da, incet, dar sigur Bucurestiul a inceput sa vibreze in spiritul Craciunului :)) ).

magazin kika Pallady

Noul magazin kika se va intinde pe o suprafata de 12.000 mp si va oferi clientilor un sortiment variat de accesorii pentru locuinta, precum si canapele, mobilier pentru living, mobilier media, fotolii – pe scurt, tot ce este necesar pentru un o casa.

magazin kika Theodor Pallady

Foto: kika

News
Umidificatoare de ultima generatie de la Philips
News
Campanie socială: ajută copiii care nu pot merge la școală!
News
O colectie dedicata naturii, semnata de Irina Neacsu
There are currently no comments.