Deco

Fereastra extensibila, un proiect indraznet


Asta da inventie: fereastra ce se extinde pe principiul unui acordeon. Conceptul ii apartine arhitectei Aldana Ferrer Garcia si a fost prezentat la Dubai Design Week. De acum, proprietarii de apartamente fara balcon ar putea trece mai usor peste oful lipsei unei mici terase datorita ferestrei More Sky, gandita special pentru astfel de locuinte. Bine, initial a fost conceputa pentru cladirile din Brooklyn, respectand normele de constructie locale, dar poate fi adaptata in toate colturile lumii.

aldana-ferrer-garcia-more-sky-global-grad-show-dubai-design-week-designboom-17
O idee geniala, ce transforma un simplu produs intr-un spatiu de relaxare, de citit sub mangaierea razelor de soare, de meditat sub clar de luna. Ramane sa treaca si proba vecinilor, care se vor uita ca la filmele SF, dar asta-i alta poveste. 🙂
Dupa cum mentioneaza Aldana pe siteul personal, fereastra a fost creata ca raspuns la nevoile curente ale populatiei din orasele aglomerate si este considerata o alinare vizuala, ce ofera proprietarilor de apartamente mici acces la lumina soarelui si la aer proaspat. Ramane de vazut daca si cand  More Sky va prinde contur, arhitecta fiind in cautare de investitori si parteneri pentru dezvoltare, productie si distributie.

Sursa foto: Design Boom

aldana-ferrer-garcia-more-sky-global-grad-show-dubai-design-week-designboom-17

aldana-ferrer-garcia-more-sky-global-grad-show-dubai-design-week-designboom-04

aldana-ferrer-garcia-more-sky-global-grad-show-dubai-design-week-designboom-06

Deco
Cum sa construiesti o casa ecologica cu doar 25.000 euro
Deco
Casa cu aspect de OZN
Deco
Amenajare ce te conecteaza la farmecul marii
There are currently no comments.