Deco

Biserica transformata in casa. Rezultatul este minunat!


De-a lungul timpului, am vazut multe biserici convertite in case, dar cea pe care am ales sa v-o prezint este de departe cea mai spectaculoasa din punctul meu de vedere. Nici nu stiu cu ce sa incep.

biserica-transformata-in-casa

Vitraliile sunt absolut minunate si reprezinta adevarate piese deco, forma ferestrelor ma face sa devin brusc indragostita de geometrie, iar impozantul semineu, placat cu cuart, este o adevarata opera de arta. Acesta are practic doua fete, fiind vizibil si din spatele peretelui pe care a fost amplasat. De intrarea in casa ce sa mai zic, este tot ce mi-a recomandat doctorul. 🙂 Un melanj incantator de stiluri, ce pune perfect in valoare spatiul.

Surpriza vine pe masura ce inaintezi in casa si dai cu ochii de o amenajare moderna, poate contrar asteptarilor multora. Este o amenajare aerisita, simpla, “cuminte” din punct de vedere cromatic.

Ce ar mai fi de spus? Cam atat: “umila” casa are circa 500 mp, 7 dormitoare si 6 bai. De-a dreptul impresionant.

biserica-transformata-in-casa1 biserica-transformata-in-casa2

biserica-transformata-in-casa10

biserica-transformata-in-casa3 biserica-transformata-in-casa4 biserica-transformata-in-casa5 biserica-transformata-in-casa6 biserica-transformata-in-casa7 biserica-transformata-in-casa8 biserica-transformata-in-casa9

Sursa foto: www.details.com

Deco
Limanul Resort, un motiv in plus de mers in Delta
Deco
In vizita la Barack si Michelle Obama
Deco
Un big like pentru aceasta baie amenajata de Patricia Urquiola
There are currently no comments.