Deco

Amenajare artistica: jumatate graffiti, jumatate minimalist. Rezultatul este WOW!


Daca nu ati auzit pana acum de Pavel Vetrov, este momentul sa remediati aceasta “nedreptate” 🙂 si posibil ca numele lui sa va ramana in memorie pentru ceva vreme. Este un tanar si talentat designer de interior din Kiev, de numele caruia se leaga o lucrare care te socheaza si te fascineaza in egala masura.

pavel-vetrov1

De ce spun asta? Pai e simplu. Inspirat de lucrarea Panic Room a lui Tilt, Vetrov a impartit un spatiu in doua, iar jumatatile rezultate au fost personalizate in antiteza: una in stil graffiti colorat, exploziv, iar cealalta in stil minimalist, “cuminte”, cu albul in rol principal. Totul, dar absolut totul a fost divizat, de la lenjeria de pat la candelabru, astfel ca odata ce intri in camera ai impresia ca ai pasit concomitent in doua lumi diferite. Ai parte astfel de doua experiente diametral opuse, trecand de la o stare de relaxare la una ce iti suprasolicita simturile, ce te copleseste si da cu tine de toti peretii. 🙂

Daca sunteti curiosi sa vedeti si alte lucrari din portofoliul lui Pavel Vetrov, site-ul designerului va sta la dispozitie.

pavel-vetrov5
pavel-vetrov2 pavel-vetrov3 pavel-vetrov4 pavel-vetrov6

Sursa foto: www.behance.net

Deco
O minunatie de crame, in forma de spirala
Deco
Casa lui Leonardo Di Caprio, de inchiriat
Deco
Află tendințele în design interior dictate de Salone del Mobile Milano 2018
There are currently no comments.