Deco

Vacanta in Anglia rurala: peisaje idilice, cazare in autobuz vintage


Daca sunteti amatori de vacante in locuri pitoresti, unde timpul pare sa curga mai domol, cu siguranta v-ar surade Radnorshire Hills, o zona de o frumusete aparte, cu vai adanci si pajisti intinse, situata in apropierea oraselului Hay-on-Wye, la trei ore de Londra. Iar daca preferati si locuri de cazare mai nonconformiste, atunci nu mai am niciun dubiu ca Majestic Bus v-ar merge direct la inima.

Majestic-Bus-1
Despre ce este vorba? Despre inventivitatea unui englez, pe numele lui Rob Robinson, care  a pus bazele unei afaceri altfel in domeniul turismului, transformand un vechi autobuz scolar intr-un minihotel pe 4 roti. A avut nevoie de 5000 de lire si de 5 luni pentru restaurare, iar rezultatul este spectaculos, Majestic Bus asigurand toate conditiile unei vacante pe care sa o porti mereu in gand si, mai ales, in suflet. O vacanta cu parfum vintage, intr-un fermecator si atat de irezistibil decor shabby-sic, atat la exterior, cat si la interior.

Volanul si schimbatorul de viteze ale autobuzului au fost pastrate, acestea fiind integrate cat se poate de firesc in amenajarea interioara, sporindu-i pitorescul si farmecul. Un alt element care a supravietuit restaurarii a fost motorul.

Majestic Bus este pregatit sa gazduiasca 4 persoane, care se vor bucura de un spatiu aerisit, luminos si atat de cosy, in ciuda suprafetei mici. La exterior exista o platforma pe doua niveluri unde poate fi instalat un cort, ce poate face fericite inca 4 persoane. 🙂 Exista si o dependinta unde a fost amenajata o baie cu toate cele necesare, in conditii de 5 stele. Si pentru ca am adus vorba de exterior, o gradina micuta rasfata oaspetii cu o priveliste energizanta si le incarca bateriile pentru o buna perioada de timp.

Daca vreti sa aflati mai multe informatii despre Majestic Bus, accesati site-ul acesta. Eu va mai spun doar atat: o noapte de cazare aici costa intre 90 si 145 de lire pentru doua persoane, in functie de perioada anului. Suplimentar, pentru fiecare extra-oaspete se mai adauga 10 lire pe noapte pentru un adult si 5 lire pe noapte pentru un copil.

Majestic-Bus

Majestic-Bus-2 Majestic-Bus-3 Majestic-Bus-4 Majestic-Bus-7

Majestic-Bus-14

Majestic-Bus-6 Majestic-Bus-5

Majestic-Bus-11 Majestic-Bus-15 Majestic-Bus-13

Majestic-Bus-8 Majestic-Bus-9 Majestic-Bus-10

Majestic-Bus-16

Foto: www.majesticbus.co.uk

 

 

Deco
Ceas din lemn care își schimbă forma pe parcursul unei zile? Da, există!
Deco
Banchete moderne pentru bucatarii mici
Deco
Casa cilindrica din sticla, construita in jurul unui copac
There are currently no comments.