Deco

Vacanta in Anglia rurala: peisaje idilice, cazare in autobuz vintage


Daca sunteti amatori de vacante in locuri pitoresti, unde timpul pare sa curga mai domol, cu siguranta v-ar surade Radnorshire Hills, o zona de o frumusete aparte, cu vai adanci si pajisti intinse, situata in apropierea oraselului Hay-on-Wye, la trei ore de Londra. Iar daca preferati si locuri de cazare mai nonconformiste, atunci nu mai am niciun dubiu ca Majestic Bus v-ar merge direct la inima.

Majestic-Bus-1
Despre ce este vorba? Despre inventivitatea unui englez, pe numele lui Rob Robinson, care  a pus bazele unei afaceri altfel in domeniul turismului, transformand un vechi autobuz scolar intr-un minihotel pe 4 roti. A avut nevoie de 5000 de lire si de 5 luni pentru restaurare, iar rezultatul este spectaculos, Majestic Bus asigurand toate conditiile unei vacante pe care sa o porti mereu in gand si, mai ales, in suflet. O vacanta cu parfum vintage, intr-un fermecator si atat de irezistibil decor shabby-sic, atat la exterior, cat si la interior.

Volanul si schimbatorul de viteze ale autobuzului au fost pastrate, acestea fiind integrate cat se poate de firesc in amenajarea interioara, sporindu-i pitorescul si farmecul. Un alt element care a supravietuit restaurarii a fost motorul.

Majestic Bus este pregatit sa gazduiasca 4 persoane, care se vor bucura de un spatiu aerisit, luminos si atat de cosy, in ciuda suprafetei mici. La exterior exista o platforma pe doua niveluri unde poate fi instalat un cort, ce poate face fericite inca 4 persoane. 🙂 Exista si o dependinta unde a fost amenajata o baie cu toate cele necesare, in conditii de 5 stele. Si pentru ca am adus vorba de exterior, o gradina micuta rasfata oaspetii cu o priveliste energizanta si le incarca bateriile pentru o buna perioada de timp.

Daca vreti sa aflati mai multe informatii despre Majestic Bus, accesati site-ul acesta. Eu va mai spun doar atat: o noapte de cazare aici costa intre 90 si 145 de lire pentru doua persoane, in functie de perioada anului. Suplimentar, pentru fiecare extra-oaspete se mai adauga 10 lire pe noapte pentru un adult si 5 lire pe noapte pentru un copil.

Majestic-Bus

Majestic-Bus-2 Majestic-Bus-3 Majestic-Bus-4 Majestic-Bus-7

Majestic-Bus-14

Majestic-Bus-6 Majestic-Bus-5

Majestic-Bus-11 Majestic-Bus-15 Majestic-Bus-13

Majestic-Bus-8 Majestic-Bus-9 Majestic-Bus-10

Majestic-Bus-16

Foto: www.majesticbus.co.uk

 

 

Deco
Apartament de 48 mp amenajat indraznet
Deco
Garsoniera de 30 mp cu functiunile unui apartament de 2 camere
Deco
Sfaturi pentru amenajarea unui dormitor mic
There are currently no comments.