Deco

Un big like pentru aceasta baie amenajata de Patricia Urquiola


Cand descopar o amenajare care imi place nu mult, foarte mult, cu greu imi gasesc cuvintele pentru a o descrie din teama de a nu-i face o nedreptate si de a nu reda intocmai frumusetea cu care a inzestrat-o proprietarul sau designerul, dupa caz. Exact in aceasta situatie ma aflu acum, asa ca stau in fata cu imaginea acestei bai si ma gandesc cum sa o prezint la adevarata valoare, desi, zic eu, pozele vorbesc de la sine. Cred ca cel mai corect as denumi-o o baie de Oscar, si nu spun lucruri mari, caci in amenajare se regasesc piese semnate de celebrul designer Patricia Urquiola pentru Axor.

Axor_Urquiola_Ambience_1

Amenajarea ma copleseste din mai multe perspective: obiectele sanitare si bateriile ultramoderne, accesoriile sarmante, verdele energizant al plantelor si, nu in ultimul rand, suprafata atat de generoasa… toate laolalta formeaza un spatiu fascinant, care ma duce cu gandul, mai degraba, la o zona de SPA, unde te bucuri de tot confortul si relaxarea din lume. Este o amenajare fusion, care imi trezeste simturile si da cu ele de toti peretii, si tare imi place. Dar cel mai bine las imaginile sa va “trateze” de orice suparare.

P.S.: Baterii Axor gasesti pe www.sensodays.ro, iar cada si chiuveta din seria Axor Urquiola pe www.sanoland.ro (aici si aici).

Sursa foto: Hansgrohe

Axor_Urquiola_Ambience_1

Axor_Urquiola_Ambience_3_hole

 

Axor_Urquiola_Ambience_Bath_Tub_1

Axor_Urquiola_Ambience_Bath_Tub_2

Axor_Urquiola_Ambience_Shower_2

Axor_Urquiola_Ensembles

 

Deco
Casa modulara ieftina, inspirata din arhitectura japoneza
Deco
Casa superba, decorata simplu si fermecator pentru Paste
Deco
13 inventii (cu noroc) din 2015
There are currently no comments.