Uncategorized

Solutii inteligente intr-o garsoniera de 20 mp


Sigur, nu este o incantare sa locuiesti intr-un spatiu atat de mic, dar daca-i musai cu placere. 🙂 Nu ne ramane decat sa ne punem imaginatia la contributie si sa amenajam spatiul cat mai inteligent cu putinta, astfel incat sa ne bucuram de confort, fara a crea senzatia de inghesuiala.

amenajare garsoniera mica

Arhitectii polonezi Piotr Matuszek si Gosia Czarny ne dau o lectie de pragmatism in acest sens si ne arata cum poti avea si baie, si bucatarie, si zona de dormit, si loc de conversatie intr-o garsoniera de numai 20 mp, ramanand in acelasi timp suficient spatiu de miscare.

Luand ca exemplu imaginile de mai jos, vedem ca punctul de plecare este crearea unui decor uniform, in culori luminoase si cu linii cat mai simple. Livingul are un usor aer jucaus, datorita tapetului cu imprimeu grafic discret. Exceptie face baia, unde Piotr si Gosia au riscat si au folosit un pattern de mari dimensiuni, mai putin indicat in spatii mici, dar trebuie sa recunoastem ca aici rezultatul este incantator.

Pe acest fundal neutru, urmarindu-se ideea de continuitate, cei doi talentati arhitecti au intervenit cu mobilier cat mai compact, ce ascunde multe spatii de depozitare. Piesa de rezistenta este insa patul rabatabil, care, odata ridicat pe perete, se camufleaza intr-un dulap oarecare.

Simplu, practic, de notat si de furat idei! 🙂

amenajare garsoniera mica 1 amenajare garsoniera mica 2 amenajare garsoniera mica 3 amenajare garsoniera mica 4 amenajare garsoniera mica 5 amenajare garsoniera mica 6

Foto: www.home-designing.com

Deco
Amenajarea garsonierei: 2 camere în loc de una
Deco
Casa superba, decorata simplu si fermecator pentru Paste
Deco
Amenajarea unui lobby spectaculos: o poveste 100% românească
There are currently no comments.