News

Soluție inovatoare împotriva creșterii prețurilor la energie


Signify, lider global în domeniul iluminatului, și-a extins gama de produse Ultra Efficient cu cel mai eficient tub LED din punct de vedere energetic de până acum. Datorită eficienței sale ridicate, tubul Philips MASTER LEDtube UE oferă o perspectivă nouă clienților în abordarea crizei energetice și creșterii presiunii pentru reducerea amprentei de carbon.

eficienta energetica Philips

Signify a inițiat anul trecut noi oportunități odată cu lansarea becului Philips LED A-class, care consumă cu 60% mai puțină energie decât un bec LED Philips standard. MASTER LEDtube UE continuă această inovație tehnologică pentru a extinde portofoliul de produse eficiente din punct de vedere energetic, care îndeplinesc criteriile de clasa A ale noului cadru UE privind etichetarea energetică și designul ecologic. În conformitate cu normele actualizate, produsele de iluminat trebuie să aibă o eficiență energetică de cel puțin 210 lm/W pentru a primi cel mai înalt calificativ, și anume calificativul A.

Economii de costuri

O întreprindere mică obișnuită, care utilizează 100 de tuburi fluorescente, ar putea economisi aproximativ 67.000 de RON pe an dacă ar trece la tubul Philips MASTER LEDtube UE clasa A*. Cu o durată de viață de 100.000 de ore, noul tub rezistă de cinci ori mai mult decât MASTER TL-D. Astfel, nu mai este nevoie de înlocuiri regulate, ceea ce sporește economiile de costuri, reducând în același timp deșeurile.

eficienta energetica Philips

„Dacă ne gândim la soluții de iluminat din domeniul industrial, depozite, clădiri de birouri, școli, spitale, dar și în retail, unde iluminatul este utilizat pe tot parcursul zilei, trecerea la LED ultra-eficient va reduce semnificativ consumul de energie electrică”, spune Răzvan Copoiu, director general Signify Romania și Europa de Sud-Est.

Mai puține emisii de carbon

Sustenabilitatea este esențială pentru strategia Signify și reprezintă un element cheie al procesului de creare a produselor. În comparație cu un tub fluorescent, noul Philips MASTER LEDtube UE poate reduce emisiile de dioxid de carbon cu până la 2.285 kg** pe întreaga durată a vieții – echivalentul emisiilor absorbite de mai mult de 100 de copaci***.

Signify a încurajat de mult timp trecerea de la iluminatul fluorescent convențional la cel cu LED-uri, mai prietenos cu mediul înconjurător. Odată cu modificarea RoHS (Reducerea substanțelor periculoase) din partea Uniunii Europene, care interzice, printre altele, vânzarea lămpilor fluorescente liniare din august 2023, luminile LED de înaltă performanță joacă un rol din ce în ce mai important.

Aflați mai multe despre portofoliul Philips Ultra Efficient LED aici.

eficienta energtub led philipsetica

News
IKEA a deschis un spatiu de relaxare in centru
News
Ne amenajăm casa și economisim
News
Combic: reduceri de 50% la piese scandinave
There are currently no comments.