News

Sisteme complete pentru bucătărie de la Franke


Săptămâna trecută am luat parte la un eveniment organizat de Franke: lansarea a patru sisteme complete pentru bucătărie, reunite în colecția 4 You. Evenimentul m-a surprins în mod plăcut din mai multe puncte de vedere. Primul aspect pe care as vrea sa îl menționez este locația elegantă Grand Hôtel du Boulevard, care m-a impresionat și m-a ținut cu ochii pe pereți câteva minute bune de la sosire. 🙂

Al doilea punct ce merită trecut în revistă este legat de invitații unul și unul care au întreținut atmosfera. Astfel, Franke s-a gândit (și bine a făcut 🙂 ) ca patru foști masterchefi să testeze cele patru sisteme complete pentru bucătărie ce urmau să fie lansate, așa că Aida Parașcan, Petru Buiuca, Mehrzad Moghazehi și Alex Cîrțu au încântat invitații din presă cu preparate unul și unul. Amfitrionul evenimentului a fost inepuizabila sursă de energie Aurelian Temișan.

Și, în sfârșit, ajung la partea cea mult așteptată a evenimentului, lansarea propriu-zisă a celor patru sisteme complete pentru bucătărie, Crystal, Maris, Maris și Smart. Aici lucrurile se complică puțin, pentru că nu știam pe care să le admir mai tare. Toate arată impecabil și inutil să spun că au în dotare performanțele tehnice una și una.

Cel mai tare dintre toate aceste sisteme complete pentru bucătărie mi-a căzut cu tronc gama Mythos, cu o hotă extractor încorporată în blat. De altfel, designul și caracteristicile acesteia (putere de evacuare, clasa energetică A+) au făcut un juriu de experți și consumatori ai LifeCare Initiative să-i acorde premiul pentru Inovație 2017.

Gama Maris se remarcă prin hota Maris Slim Telescopica, care a primit distincția Red Dot Award 2017 pentru calitate și design. Aceeași hotă a câștigat în acest an și premiul IF Design pentru design, funcționalitate, materiale și inovație.

La rândul ei, gama Crystal iese în evidență datorită cuptorului cu ecran TFT și tehnologie DCT (Dynamic Cooking Technology) patentată de Franke, care permite prepararea simultană pe patru niveluri a patru feluri diferite de mâncare; datorită acestei tehnologii aromele nu se amestecă chiar dacă se prepară în același timp pește și prajitură.

Închei cu gama Smart, care mi-a atras atenția datorită hotei Smart extrem de subțire. Noua tehnologie dezvoltată de Franke permite o adâncime a hotei de numai 19 cm.

Cam acestea au fost, pe foarte scurt, cele patru sisteme complete pentru bucătărie lansate de Franke, iar dacă simți nevoia să intri în detalii, site-ul companiei îți stă la dispoziție.

Foto: Franke

News
Cu ocazia zilei de 8 martie, Hornbach organizeaza ateliere de arta decorativa si de gradinarit
News
Poluarea aerului din casă, redusă cu ajutorul unei perdele
News
Ne amenajăm casa și economisim
There are currently no comments.