Povesti de mama

Rutina de somn la bebelusi


Numai cine nu este parinte nu stie cat de important este somnul unui copil. Si nu ma refer aici doar la cel mic, cat si la parinte, care ar da orice ca noaptea sa nu se transforme in zi. 🙂 Nu de alta, dar a doua zi trebuie sa-l gaseasca apt pentru a face fata nesfarsitelor incercari la care esti supus in calitate de mama/tata. Noptile lungi determinate de agitatia celui mic pot fi date uitarii printr-o buna rutina pre-somn, asa cum este cea in 3 pasi pe care Johnson’s® o propune in campania La noapte dormim (Tonight We SleepTM).

rutina-somnului-la-bebelusi

Studiile dezvoltate de Johnson’s® au determinat ca pana la 25% dintre bebelusi au probleme cu somnul. Cauzele tulburarilor de somn pot fi temperatura si lumina din camera ori suprafata de dormit – pe scurt, conditiile din spatiul de dormit – si principala metoda de a le preveni este de a urma o buna rutina de noapte inainte de a-l pune pe cel mic in patut. De asemenea, prin utilizarea produselor potrivite, asa cum este gama Bedtime, cel mic va fi ajutat sa se linisteasca si sa adoarma usor la finalul zilei.

Rutina de somn in 3 pasi de la Johnson’s® presupune o baita calda, un masaj linistitor si cateva momente de liniste (citit, cantat sau ascultat muzica) inainte de somn pentru ca bebelusul sa poata adormi usor. Johnson’s® ofera produsele complementare potrivite fiecarui pas – Johnson’s® Bedtime Baby Lotiune de spalare, Johnson’s® Bedtime Baby Sampon, Johnson’s® Bedtime Baby Lotiune de corp si Johnson’s® Bedtime Baby Ulei de corp. Aceste produse au grija de pielea si parul bebelusului si, datorita aromelor cu efect de relaxare pe care le au, il linistesc pe bebe si il pregatesc de o noapte calma.

Cat costa produsele din gama Bedtime? 12 lei lotiunea de spalare (300 ml), 11 lei samponul de 300 ml si 14 lei cel de 500 ml, 11 lei uleiul de corp (200 ml) si 13 lei lotiunea de corp.

Nopti linistite sa aveti! 🙂 In ajutor, las mai jos un cantec de leagan lansat de Johnson’s® (pentru mai multe, click aici), dar si cateva informatii schematice despre puterea pe care o exercita muzica asupra bebelusilor.

puterea-sunetului-si-a-muzicii-inainte-de-somn

rutina somnului la bebelusi produse Johnson's rutina-somnului-la-bebelusi-johnsons-bedtime-baby-crema rutina-somnului-la-bebelusi-johnsons-bedtime-baby-lotiune-de-corp_300ml rutina-somnului-la-bebelusi-johnsons-bedtime-baby-lotiune-de-spalare_300ml rutina-somnului-la-bebelusi-johnsons-bedtime-baby-lotiune-de-spalare_400ml rutina-somnului-la-bebelusi-johnsons-bedtime-baby-sampon rutina-somnului-la-bebelusi-johnsons-bedtime-baby-sapun

Povesti de mama
Copiii cu alergie la laptele de vaca si capra pot consuma lapte de magarita
Povesti de mama
Lista alimentelor ce contin histamina
Povesti de mama
Grisine cu chimen
There are currently no comments.