News

O colectie dedicata naturii, semnata de Irina Neacsu


Cum poti incepe perfect o zi de vineri ce se anunta banala? Designerul Irina Neacsu a gasit solutia: organizarea unui brunch la Casa Opt, o vila veche din zona Cismigiu, care gazduieste frumosul showroom thecraftLAB. Ocazia a fost una speciala: lansarea Herbarium Transylvania, noua colectie ce poarta semnatura Irinei.

irina-neacsu

Colectia cuprinde scaune si accesorii decorate prin tehnica linogravurii, avand ca tema principala florile de gradina si cele salbatice, plantele medicinale si arborii de ceai cei mai intalniti in podisul Transilvaniei. Colectia a luat nastere in urma unor calatorii ale Irinei prin tinuturile transilvane si vorbeste depre serenitate, despre inregistrari ale starilor interioare si experientelor de pace absoluta. Totul reflect─â o sensibilitate pentru eleganta pura a frumusetii naturale.

Am vazut, pipait ­čÖé si testat (in cazul scaunelor) produsele si, va spun, sunt absolut minunate. Exprima o serenitate, feminitate si o delicatete aparte si le-as vedea integrate perfect intr-un decor dedicat romanticilor incurabili. Dar nu numai! Merita sa faceti o vizita la Casa Opt (str. General Constantin Cristescu nr. 8, Bucuresti, cu o programare in prealabil) si veti pleca incarcati de frumos si de dorinta de a reimprospata decorul casei. ­čÖé

Eu, una am plecat de la acest brunch cu sensibilitatea si caldura Irinei in suflet si cu gustul savuros al bunatatilor pregatite cu drag de Anca Rusu, alias Printesa Polonic.

designer-irina-neacsu

irina-neacsu-thecraftlab

perna-cu-fori-irina-neacsu scaun-inflorat-irina-neacsu

servet-cu-flori-irina-neacsu

News
Descoper─â noua gam─â de iluminat inteligent Philips Hue
News
Umidificatoare de ultima generatie de la Philips
News
A fost lansat Kuziini, primul showroom de mobil─â din Rom├ónia care func╚Ťioneaz─â f─âr─â personal
There are currently no comments.