Deco

O casa de vacanta cu parfum de odinioara


O casa de vacanta de-as avea, fix asa ar arata. Recent am descoperit aceste minunate poze de la Bloomingville si gandul mi-a zburat imediat spre un vis mai vechi dintr-ale mele: acela de a avea o casa de vacanta. Poate sa fie ea oricat de mica, dar sa fie a mea, sa o amenajez cu nostalgia vacantelor petrecute la bunici la tara (ce vremuri, ce copilarie!), iar decorul sa aiba miros de paine proaspat scoasa din vatra si de vin fiert cu scortisoara.

fotoliu-Bloomingville

Podea, mobilier din lemn cu finisaj antichizat, accesorii din aceeasi poveste, textile pufoase si calduroase, culori preponderent naturale… Gata, planul de amenajare este schitat. Dar obrazul subtire cu autenticitate se tine, asa ca unul-doua scaune/un mic bufet/o comoda gasite cu mult noroc in podul bunicilor ar fi mana cereasca (bineinteles, asemenea piese de mobilier au nevoie de reconditionare pentru a-si recapata stralucirea de altadata). Sau hai, macar un cufar, o lampa pe gaz, vase din ceramica si tot se poate considera noroc chior. Daca totusi bunicii nu ne-au lasat nicio mostenire de acest gen, atunci poti comanda piese Bloomingville de pe  www.combic.rowww.thehome.ro sau www.finenordic.com.

Eu una vad o astfel de casuta locul ideal pentru a petrece clipe unice, incarcate de emotie, si sarbatori de poveste alaturi de familie si de cei mai dragi prieteni.

Sursa foto: Bloomingville

fotoliu-Bloomingville

vitrina-Bloomingville

fotoliu2-Bloomingville

comoda-Bloomingville

sfesnic-Bloomingville

fructiera-vintage-Bloomingville

lampadar-Bloomingville

ceas vintage Bloomingville

textile-Bloomingville

masuta vintage Bloomingville

dulap-Bloomingville

cuier vintage Bloomingville

fructiera-vintage-Bloomingville

tabureti-textili-Bloomingville

Deco
Când un apartament comunist se îmbracă în “haine” industriale
Deco
Mall transformat intr-un ansamblu de locuinte
Deco
Casa modulara ieftina, inspirata din arhitectura japoneza
There are currently no comments.