News

Mop-robot: inteligent, simplu, eficient


Zilele acestea mi-a cazut in mana o stire care m-a determinat sa dau startul scrisorii deschise catre Mos Craciun, editia 2016 🙂 : Certus Mercatus RO SRL a lansat in Romania iRobot Braava jet 240. In traducere libera, un mop-robot care curata murdaria de zi cu zi si asigura pardoseli curate si improspatate, in camere de pana la 25 mp..

mop-robot

Reprezentantii companiei spun ca ingeniosul mop curata prin miscari predefinite si cu dexteritate in jurul obstacolelor din calea sa si de-a lungul mobilierului si al pereților. In “vizorul” sau intra chiar si locurile greu accesibile, cum ar fi zona de sub dulapurile de bucatarie sau cea din jurul vasului de toaleta. Acest minunat mop-robot dispune de un cap de curatare cu vibratii, pulverizator cu jet de apa si lavete speciale. iRobot este multilateral dezvoltat 🙂 , caci abordeaza mai multe moduri de curatare: de la mopul umed si usor umed la simplul maturat. Lavetele contin un agent de curatare care se activeaza la contactul cu apa.

Cum functioneaza?

Acest mop-robot este simplu de utilizat: pur si simplu atasezi laveta de curatare dorita si apesi butonul Clean. Robotul va determina automat modul de curatare bazat pe laveta aleasa, si anume:

  • laveta de unica folosinta pentru curatare umeda – curatare prin trecere tripla potrivita pentru murdarie si pete pe podele dure, cum sunt cele din lemn masiv, gresie sau piatra
  • laveta de unica folosinta pentru curatare usor umeda – curatare printr-o singura trecere pentru praf si murdarie pe parchet, gresie sau piatra
  • laveta de unica folosinta pentru curatare prin maturare – curatare prin trecere liniara pentru a aduna praful, murdaria si chiar parul de animale de pe toate suprafetele dure.

Odata curatenia terminata, tot ce iti mai ramane de facut este sa plasezi robotul deasupra cosului de gunoi si sa apesi un buton special, care va arunca laveta in cos.

Interesant este ca pentru a bloca accesul robotului in anumite zone, cum ar fi o camera invecinata fara usa sau o zona acoperita cu covor, poti crea o bariera invizibila prin Modul Perete Virtual.

Ar mai fi de retinut ca poti descarca aplicția iRobot HOME pentru a obtine maximum de la acest mop-robot. Disponibila pentru sisteme de operare Android si iOS, aplicatia permite sa accesezi butonul Clean pentru a porni sau opri Braava jet, pentru a utiliza Spot Clean pentru o curatare locala mai rapida si mai profunda, pentru a obtine actualizari de software si pentru a avea acces direct la servicii pentru clienti. Braava jet vine echipat cu un acumulator litiu-ion, un incarcator pentru baterie si cate doua lavete din fiecare tip de curatare.

Cat costa si de unde il cumperi?

Mopul-robot este disponibil pe site-ul www.irobot.ro sau in magazinele partenere la pretul de 1.089 lei.

Las aici un filmulet cu iRobot Braava jet 240, daca vrei sa iti faci o idee mai precisa despre acest produs.

News
Descopera mobilierul sic dintr-un loc de poveste: Vila Retro
News
Descoperă noua gamă de iluminat inteligent Philips Hue
News
Ne amenajăm casa și economisim
There are currently no comments.