News

Monitorizeaza-ti casa de la distanta in timp real


Pentru cei care vor sa stie ce se intampla acasa in lipsa lor, Mio propune MioSmart, un sistem de monitorizare a casei in timp real. Acesta cuprinde un senzor de fereastra, un senzor de miscare, o camera video de interior, un gateway care stocheaza inregistrarile realizate de camera si un hub.

sistem-de-monitorizare-a-casei

Ieri a avut loc lansarea produsului si pot spune ca mi-a ramas gandul la el. Nu de alta, dar anul viitor (sper) ma va gasi in casa nou, la Otopeni, unde probabil cel putin pana la acomodare voi trai cu spaima hotilor in suflet. 🙂 Asadar, este justificat de ce MioSmart mi-a captat toata atentia. Mi-au placut in mod deosebit trei lucruri la acest sistem de monitorizare a casei:

  1. Poate fi controlat printr-o singura aplicatie.
  2. Poti amplasa gateway-ul intr-o alta locatie, astfel incat sa poti avea o copie de rezerva a inregistrarilor (in caz ca Doamne fereste! 🙂 ).
  3. Ofera posibilitatea de a partaja un cont cu patru persoane.

E bine de stiut ca pentru a folosi acest sistem Smart Home ai nevoie de o conexiune de viteza mare la internet, un smartphone si un router puternic.

Daca esti curios cat costa acest sistem de monitorizare a casei de la Mio, afla ca preturile sunt mai mult decat accesibile. Astfel, un senzor de miscare costa 169 lei, hub-ul si camera video – 479 lei/buc., gateway-ul – 400 lei. Un kit complet cu senzori, camera si hub ajunge la 1.399 lei.

News
Cazinoul din Constanta, readus la viata cu 1,5 tone de sclipici multicolor
News
Samsung QLED 8K 2019, 5 inovații wow + un strop de artă contemporană
News
IKEA face un nou și important pas spre o viață sustenabilă
There are currently no comments.