News

Mari reduceri de primăvară la mobilier și decorațiuni


Primăvara este momentul perfect pentru a da un look nou, plin de prospețime casei tale. Acum ai ocazia să reamenajezi întreaga locuință cu buget redus, căci magazinul Homelux anunță reduceri de până la 85% la o selecție variată de produse. Promoția se desfășoară pe www.homelux.ro și în magazinele fizice Homelux, în perioada 16 martie – 16 aprilie 2023.

mari reduceri Homelux covor

Indiferent dacă ești în căutarea unei canapele, unui scaun, covor sau corp de iluminat, la Homelux vei găsi tot ce ai nevoie pentru casa ta la prețuri excelente. Campania de reduceri se aplică unor categorii diverse de produse, de la mobilier la decorațiuni, corpuri de iluminat, textile și articole pentru servirea mesei. Astfel, produsele acoperă toate nevoile clienților înainte de Paște: de la articole de curățenie și organizare până la articole pentru aranjarea
mesei festive, de la produse pentru copii ce pot fi oferite cadou de Iepuraș până la piese de mobilier și decorațiuni atractive, cu care îți poți înnoi casa în prag de sărbătoare.

Până la 87% reducere

Categoriile cu cele mai mari reduceri sunt: servire masă – 87%, corpuri de iluminat și decorațiuni – 75%, covoare și textile – 67%, mobilier – 62%, terasă și grădină – 53%.

mari reduceri Homelux pendul Moon

Homelux știe cât de important este să ai parte de confort și relaxare acasă, așa că prin produsele pe care le oferă te ajută să creezi acest confort cu ajutorul unor produse pe stilul tău, fie el modern, clasic, romantic sau etnic.

Campanie disponibilă online și offline

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil atât pe www.homelux.ro, cât și în magazinele Homelux din Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma) și Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

mari reduceri Homelux lenjerie pat

News
Monitorizeaza-ti casa de la distanta in timp real
News
Shopping alert: un nou magazin cu mobilier și decorațiuni
News
Ikea prezinta colectia de Craciun
There are currently no comments.