Deco

Living Coral – cum și unde folosim culoarea anului 2019?


Desigur, știm cu toții că Institutul Pantone a decis Living Coral drept culoarea anului 2019, dar știm cum să o folosim corect în amenajarea interioară? Designerii Ethan Allen România vin cu o serie de sfaturi demne de urmat. 🙂

Living Coral - culoarea anului 2019

  • Semnificație

Pentru început, trebuie reținut că Living Coral este o nuanță plăcută de portocaliu-piersică, o culoare optimistă și caldă, ce “îndulcește” un interior, indiferent de contextul în care o utilizăm: clasic, modern, industrial, eclectic etc.

Living Coral - amenajare dining

  • În ce context o folosim?

Designerii de interior ne sugerează să utilizăm Living Coral într-un apartament modern urban, dar și într-o casă amplasată pe malul mării, căci nu degeaba această culoare a fost inspirată de mediul marin.

Living Coral - aranjament floral

  • Cu ce culori să o asociezi?

Albul și culorile neutre (bej, crem, gri) fac echipă perfectă cu Living Coral. Designerii ne sfătuiesc să folosim culoarea anului 2019 cu moderație, pentru a nu încărca amenajarea. Dacă vrei să o folosești drept culoare principală, aceasta ar putea fi regăsită fie la canapea sau fotolii, fie la finisajul unuia dintre pereți (tapet sau vopsea). Acestui scenariu îi mai poți adăuga două-trei accesorii Living Coral (lămpi, pernuțe decorative, vaze, pled), ca puncte de interes.

Acestea fiind spuse, spor la amenajat. 🙂

Living Coral - amenajare living

Foto: Ethan Allen Romania

Deco
Casa superba, decorata simplu si fermecator pentru Paste
Deco
Baie eleganta, cu parfum de flori de cires
Deco
Un loc de basm langa Sibiu: Castelul de Lut Valea Zanelor
There are currently no comments.