News

Leroy Merlin a lansat propriul brand de bucătării la comandă


Ai în plan amenajarea bucătăriei? Leroy Merlin anunță lansarea DELINIA iD, o marcă proprie de bucătării la comandă, ce îți oferă posibilitatea să alegi între muuuulte opțiuni de culori și materiale. 🙂

bucatarii la comanda Leroy Merlin

În prezent, serviciul este disponibil în magazinele Leroy Merlin București Pallady și Brașov Astra, urmând ca până la finalul anului acesta să fie prezent în unitățile retailerului din țară.

Opțiuni diverse

Pentru aceste bucătării la comandă ai de ales între 19 serii diferite de mobilier, cu 17 opțiuni de materiale și culori, alături de numeroase tipuri de accesorii menite să faciliteze activitățile din bucătărie. În ceea ce privește designul, poți opta pentru mai multe efecte și finisaje: multicolor sau uni, cu efect de lemn, mat sau lucios, cu frizare sau simplu.
De asemenea, sistemele modulare ale bucătăriilor la comandă DELINIA iD permit zeci de combinații diferite între corpurile de mobilier, astfel încât să obții o maximă funcționalitate a spațiului, de la podea la tavan și de la un perete la celălalt. În ajutor îți vin ușile glisante, corpurilor de colț, cele destinate spațiilor înguste, dar și corpuri suspendate sau de bază.

Măsoară spațiul cu atenție

Înainte de a lua o decizie, măsoară cu atenție spațiul pe care vrei să îl mobilezi, luând în calcul poziționarea pereților, a grinzilor, dar și sursele de apă, gaz și electricitate. Ulterior, poți beneficia de consultanță din partea specialiștilor Leroy Merlin pentru a face alegerea cea mai potrivită.

„Prin soluțiile de mobilier DELINIA iD clienții Leroy Merlin își pot crea o bucătărie personalizată așa cum își doresc, în funcție de nevoile și spațiul disponibil, până la cel mai mic detaliu. Indiferent de spațiul pe care îl au la dispoziție, suntem convinși că vor găsi combinațiile de mobilier cele mai potrivite pentru ei, la o calitate superioară și realizate cu grijă pentru mediul înconjurător, din lemn certificat FSC”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Livrare la domiciliu

După ce ai plasat comanda, poți alege livrarea mobilierului la domiciliu, în maximum cinci zile lucrătoare. Totodată, poți solicita serviciul de montaj acasă de către echipa Leroy Merlin.

Grijă pentru mediu și garanție extinsă

Realizate din 100% lemn certificat FSC, 90% dintre produse sunt fabricate în Europa, pentru emiterea cât mai puținor emisii în transportul lor de la fabrică la magazin. În plus, aceste bucătării la comandă au 25% ani garanție, pentru ca tu să te bucuri de ele o perioadă cât mai îndelungată.

News
IKEA a lansat o colectie de mobilier pentru animalele de companie
News
Ikea, pe Calea Victoriei
News
Poluarea aerului din casă, redusă cu ajutorul unei perdele
There are currently no comments.