News

Investiție de 1 milion lei într-un nou showroom Cesarom în București


Toamna se numără nu doar bobocii, ci și lansările. Pentru septembrie, Lasselsberger Ceramics România anunță inaugurarea unui nou showroom Cesarom în București, la 60 de ani de existență pe piața din România. Investiția se ridică la 1 milion de lei.

showroom Cesarom Bucuresti

Potrivit reprezentanților companiei, noul showroom Cesarom va avea o suprafață totală de aproximativ 150 mp și va fi situat pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 12, din București. Deschiderea oficială este anunțată pentru luna septembrie.

Nou concept de prezentare

„Prin deschiderea noului showroom Cesarom în Capitală ne dorim să oferim românilor un nou concept de prezentare si vânzare a plăcilor ceramice, astfel încât să aibă posibilitatea să aleagă cât mai ușor și cu îndrumare de specialitate gresia, faianța și decorurile ceramice.  Gama largă de soluții ceramice încurajează încălcarea regulilor prin mixarea plăcilor din colecții diferite,” a declarat Andreea Bodola, director de marketing al Lasselsberger Ceramics România.

showroom Cesarom Bucuresti

În cadrul showroomului, clienții vor beneficia de consultanță de specialitate, servicii de livrare la domiciliu, de soluții complete adaptate perfect stilului, nevoilor și funcționalității spațiilor de amenajat.

Așadar, septembrie vine cu noutăți și cu chef de (re)amenajat. 🙂

News
Noi solutii pentru o baie inteligenta
News
Vino la Dino Parc Râșnov să vezi cel mai mare dinozaur din lume
News
Good Home: soluții inteligente pentru amenajări interioare
There are currently no comments.