News

IKEA a deschis un spatiu de relaxare in centru


IKEA Popas Urban, despre a carui inaugurare, amanata putin, am vorbit aici, ne-a facut program pentru toata luna martie. 🙂 Un program de distractie si relaxare, ce vizeaza nu doar adultii, ci si copiii. Cei mai mari dintre vizitatori pot savura o cafea din partea casei, se pot uita la filme, iar cei mici pot participa la diverse ateliere si spectacole.

Programul activitatilor va fi actualizat pe www.IKEA.ro, iar ca sa dau din casa haideti sa va spun programul atelierelor pentru copii:

 • 4 – 5 martie: atelier de confectionat felicitari si flori pentru Ziua Mamei
 • 12 martie: festivalul florilor – atelier de confectionat accesorii in forma de floare si face painting cu flori
 • 18 martie: teatru interactiv in care copiii vor recrea piesa Hänsel si Gretel alaturi de echipa de actori
 • 19 martie: atelier de ziua Pamantului cu tema: Calatorie din centrul Pamantului pana la Curcubeu
 • 25 martie: atelier de arta reciclata
 • 26 martie: teatru de papusi despre mediul inconjurator

Programul pentru adulti este, de asemenea, foarte diversificat si consta in:

 • seri de film suedez

Au loc in fiecare marti, iar filmele pregatite sunt:

– 7 martie: The Ice Dragon

-14 martie: Trespassing Bergman

– 21 martie: Short Films for Children/We Are the Best!

-28 martie: Bikes vs. Cars

 • 8 martie – ziua femeilor

Cu aceasta ocazie, IKEA Popas Urban gazduieste o seara a fetelor. 60 de norocoase vor putea sa participe la un concert special alaturi de cea mai buna prietena. VUNK va canta 60 de minute pentru 60 de fete speciale, in spatiul prietenos din IKEA Popas Urban.

 • saptamana suedeza

Ambasada Suediei va organiza activitati si evenimente dedicate iubitorilor culturii suedeze in perioada 13 – 17 martie. Cursuri de limba si cultura, concursuri de trivia cu premii si o Fika in care se va discuta despre literatura suedeza sunt momentele cheie ale saptamanii.

 • ziua Pamantului

Pe 19 martie se stinge lumina timp de o ora, insa toti trecatorii sunt invitati sa „poposeasca” la IKEA Popas Urban. We Singing Colors va oferi primul concert cu lumina stinsa. Sunt pregatite lanterne, lampi cu baterii si multa energie pozitiva.

 • saptamana aniversara

Pe 21 martie, IKEA implineste 10 ani in Romania. Un motiv perfect de sarbatoare. Pregatirea incepe cu o petrecere in pijamale in IKEA Popas Urban pe 18 martie, iar saptamana se continua cu o multime de surprize in „popas” si nu numai.

 • saptamana sustenabilitatii

Grija fata de mediul inconjurator incepe de la fiecare dintre noi si din gesturile simple pe care le facem acasa. In saptamana 25 – 29 martie, fiecare zi inseamnă povesti si ateliere despre gesturi noi pentru mediu. Vizitatorii vor invăata cum sa creasca legume folosind cotoarele plantelor pe care le arunca de obicei, cum sa recicleze mai simplu si cum sa isi organizeze locuinta pentru a consuma cat mai putin.

Ei, ce spuneti, va suna bine surprizele pregatite de IKEA? Daca da, IKEA Popas Urban va asteapta pe Calea Victoriei nr. 46 pana la sfarsitul lunii martie, cu un spatiu amenajat prietenos si confortabil, bineinteles cu piese IKEA. Intrarea la toate aceste evenimente este gratuita, iar o parte dintre ele vor fi anuntate pentru inscrierea prin formularul IKEA FAMILY.

Ikea a deschis Ikea Popas Urban

Ikea - Ikea Popas Urban bucatarie

Ikea - Ikea Popas Urban mobilier Ikea

Ikea - Ikea Popas Urban fotoliu Poang

Ikea - spatiu copii

Ikea - zona de luat masa

Ikea - Ikea Popas Urban exterior

News
Investiție de 1 milion lei într-un nou showroom Cesarom în București
News
Black Friday la mobilier si accesorii
News
Shopping alert: un nou magazin cu mobilier și decorațiuni
There are currently no comments.