Deco

Cum arata penthouse-ul perfect pentru un burlac


Ne aflam in centrul orasului Istanbul, intr-un vechi cartier de afaceri, animat de galerii de arta, studiouri de design, buticuri si hoteluri. Aici se afla un frumos penthouse la mansarda, Karoly Loft pe numele lui de scena, ce apartine unui burlac in varsta de 45 de ani. Amenajarea interioara este semnata de Studioul de design interior Ofist si reflecta stilul de viata al proprietarului.

living-in-stil-industrial-urban-cu-semineu-suspendat-2
Ce surprinde la aceasta amenajare in stil industrial urban este mixul de texturi si materiale, betonul, piatra naturala, lemnul si metalul facand casa buna impreuna. 🙂
In ciuda culorilor inchise folosite, interiorul are o aura calda, primitoare datorita lemnului cu care a fost placata o portiune de plafon si peretele cu ferestre din living. Nici de lumina nu este privat spatiul, caci ferestrele ample din zona de zi si luminatoarele invita in casa lumina naturala si razele soarelui ori de cate ori au ocazia. 🙂
Tevile metalice lasate la vedere fac parte si ele din portofoliul stilului industrial si tare bine dau. La fel cum de mare impact este semineul suspendat, asemanator celebrelor si fascinantelor modele create de Dominique Imbert, despre care am scris aici.
Una peste alta, Karoly Loft este un penthouse ce aduce laolalta mult rafinament si functionalitate, un penthouse ce surprinde de la prima vedere.

living-in-stil-industrial-urban-cu-semineu-suspendat

perete-placat-cu-piatra

living-in-stil-industrial-urban-3

lampadar-trepied-in-stil-industrial

casa-cu-luminatoare

semineu-suspendat-cu-design-spectaculos

bucatarie-in-stil-industrial

interior-in-stil-industrial

scara-moderna,-cu-design-inovativ

dormitor-in-stil-industrial

baie-in-stil-industrial

Foto: www.decoist.com

Deco
14 moduri de a decora casa cu bani putini
Deco
Banchete moderne pentru bucatarii mici
Deco
Cele mai frumoase privelisti ce pot fi admirate din camerele de hotel
There are currently no comments.