Deco

Cu gandul la vacanta: 15 interioare estivale


Daca va place vara, inseamna ca iubiti soarele si marea. Iar daca iubiti soarele si marea, cel mai probabil v-ar placea sa va bucurati de ele pe tot parcursul anului. Iar daca nu mergeti voi la ele, vin ele la voi. 🙂 Cum? Printr-o amenajare de inspiratie marina a casei.

dormitor-marin-4

Nu aveti cum sa dati gres daca tineti cont de urmatoarele elemente: culori deschise, luminoase, care sa aminteasca de mare si de nisip (diverse nuante de albastru, bej, crem), piese de mobilier si accesorii din impletituri sau (imbracate in) sfoara, textile din materiale naturale (bumbac, in), decoratiuni cu tematica marina (scoici, stelute de mare, vapoare etc).

Venind vorba de piese imbracate in sfoara, gasiti pe www.architecturaldigest.com niste modele atat de frumoase, incat mai ca iti vine sa le faci loc in orice interior, indiferent de stil. Semnate de artistul francez Christian Astuguevieille, acestea au fost scoase la licitatie si vandute pentru sume deloc de neglijat.

Acum dau cuvantul imaginilor. Inspiratie placuta! 🙂

dining-de-inspiratie-marina-candelabru-din-sfoara

dining-de-inspiratie-marina

birou-imbracat-in-sfoara

hol-de-inspiratie-marina

dormitor-marin

dormitor-de-inspiratie-marina-2

dormitor-de-inspiratie-marina

living-de-inspiratie-marina

living-de-inspiratie-marina

living-de-inspiratie-marina-4

dormitor-copii-de-inspiratie-marina

living-de-inspiratie-marina-2

baie-de-inspiratie-marina-2

living-de-inspiratie-marina-3

Foto: www.onekingslane.com, www.styleathome.com, www.nauticaldecor.infowww.jooles.ratata.fiwww.nauticalcottageblog.com, www.de-index.com

Deco
Zgarie-nori fermecatori intr-o baie de 4 mp
Deco
10 bai minimaliste de impact
Deco
Casa modulara din bambus, gata in cateva ore
There are currently no comments.