News

Concurs: câștigă o excursie la Barcelona!


La Barcelona am fost o singură dată, dar sufletul mi-a rămas acolo pentru totdeauna. Ce mi-a plăcut mai mult? Nu aș putea spune. Arhitectura spectaculoasă, plimbările lungi și liniștie pe La Rambla, delicioasa supă de fructe de mare, toate au construit în mintea și inima mea o imagine indestructibilă a acestui oraș, imagine care mă bântuie frecvent. 🙂

Și cum nimic nu este întâmplător în viață, zilele trecute am primit un comunicat de presă de la Roca, care sună cam așa: “Câștigă o excursie la Barcelona!” Cum, când, unde?, m-am întrebat.

Mecanismul de concurs este următorul: intră pe Roca și răspunde corect la patru întrebari ce țin de produsele și istoria companiei. Marele premiu constă într-un weekend pentru două persoane la Barcelona și două bilete la un meci al echipei de fotbal FC Barcelona (deh, Barcelona fără fotbal este un non-sens 🙂 ). Ai incluse bilete de avion, cazare pentru două nopți la un hotel de patru stele, în cameră dublă, cu mic-dejun inclus, transport de la hotel la aeroport și asigurare de călătorie, într-o dată agreată de către organizatori în perioada 1-31 octombrie 2017.

Și dacă nu ești chiar atât de norocos să mergi într-o excursie la Barcelona cu Roca, ai șansa să te consolezi cu alte premii care nu sunt deloc de neglijat, dacă ne gândim la 3 robinete Atlas care folosesc tehnologia inovatoare “Cold Start” sau 7 seturi de duș Sensum. Mai sunt puse la bătaie 45 de tricouri și 45 de șepci Roca. Înscrierile în concurs sunt deschise până pe 30 iulie.

Numele câștigătorilor vor fi extrase în prezenta unui notar pe 1 august 2017 și comunicate pe website Roca în 3 august 2017.

Puteți intra în competiție AICI. Eu (îmi și) vă țin pumnii! 🙂

News
IKEA face un nou și important pas spre o viață sustenabilă
News
BoConcept, 10 ani de design scandinav in Romania
News
Vino la Dino Parc Râșnov să vezi cel mai mare dinozaur din lume
There are currently no comments.