Deco

Casa lui Leonardo Di Caprio, de inchiriat


Acum este momentul fanelor lui Di Caprio sa-si bea cafeaua pe canapeaua vedetei hollywoodiene. Bine, el nu va fi acasa, dar tot este o realizare, nu? 🙂 Ocupat cu filmarile pentru un nou proiect cinematografic, ce-l tin departe de casa o perioada, Di Caprio s-a gandit sa isi inchirieze luxoasa resedinta, situata in Palm Beach.

casa-leonardo-di-caprio3

Pretul este pe masura celebritatii proprietarului, cum altfel, o noapte in patul lui Di Caprio costand 4.500 de dolari. In patul sau paturile, mai bine zis 🙂 , caci exista 6 dormitoare (plus cate or mai fi in casa de oaspeti, ca are si asa ceva). Si, ca orice casa de vedeta, are si piscina, si teren de tenis. Toate acestea fac parte dintr-un domeniu ce se intinde pe 1,3 acri.

Amenajarea este moderna, spatiile sunt largi, aerisite si, ce imi place cel mai mult, exista suprafete vitrate mari, astfel ca interiorul comunica perfect cu exteriorul. Ca nota aparte, livingul are plafonul placat cu lemn.

Casa, construita in 1965 pentru cantareata, actrita si vedeta TV Dinah Shore, a fost cumparata de Leonardo Di Caprio in 2014 cu 5,2 milioane de dolari.

casa-leonardo-di-caprio casa-leonardo-di-caprio1 casa-leonardo-di-caprio2

Sursa foto: www.celebrityhomes.eu

Deco
Amenajare ce te conecteaza la farmecul marii
Deco
10 bai minimaliste de impact
Deco
20 decoratiuni DIY pentru Craciun
There are currently no comments.