Deco

Casa de inspiratie provensala


A venit vacanta, cu trenul din Franta! Din Provence, mai exact. 🙂 Aceste versuri ale copilariei imi vin tavalug in minte la vederea acestei amenajari cu accente provensale, care pe mine, una, ma deconecteaza de la agitatia cotidiana si imi da acel sentiment unic de liniste si pace pe care numai in vacanta il traiesc. Este o amenajare care inspira mult confort si care reflecta foarte fidel sintagma englezeasca Home, sweet home!

living-provensal

Nici nu putea trezi alte trairi luand in calcul materialele naturale (lemn, bumbac, in) ce se regasesc la tot pasul si culorile inspirate din natura, ce creeaza un contrast atat de placut cu albul canapelelor, peretilor si tamplariei. Elementele cheie ale amenajarii sunt insa piesele de mobilier si accesoriile country sic, cu al lor inconfundabil si “iremediabil” pitoresc, fara de care sarmul provensal si-ar pierde din savoare. Caci da, o amenajare in stil Provence se traduce prin rustic, dar mai rafinat.

Nu inchei inainte de a aduce un elogiu florilor, cele mai gingase prezente ale decorului, ce poarta pe umeri responsabilitatea crearii unei atmosfere fresh, in ton cu primavara. 🙂

living-provensal-2 living-provensal-detaliu

dining-provensal

dining-provensal-detaliu

dining-provensal-detaliu3

bucatarie-provensala

bucatarie-provensala-detaliu-1 bucatarie-provensala-detaliu2 hol-provensal

Sursa foto: www.roomsforrentblog.com

Deco
18 solutii de depozitare pentru spatii mici
Deco
Ceas din lemn care își schimbă forma pe parcursul unei zile? Da, există!
Uncategorized
Solutii inteligente intr-o garsoniera de 20 mp
There are currently no comments.