Deco

Amenajeaza camera copilului ca in povesti


Despre minunatul mobilier pentru copii al brand-ului Circu am mai scris  (aici si aici) si probabil o sa mai scriu mult si bine, pentru ca imi place la nebunie. Este creativ, este ingenios, este haios, este ce isi poate dori orice pitic si orice parinte pentru camera copilului sau.

mobilier pentru copii pat teepee

Teepee Collection este dedicată micilor indieni. 🙂 Colecția te duce cu gandul la lumea tribala si are ca sursa de inspiratie pe faimoasa Pocahontas. Patul are o zonă de depozitare dedesubt si un compartiment secret ce ofera acces la o cutie pentru jucarii, echipata cu roti, ceea ce permite mutarea ei. In spatele patului exista rafturi ce pot fi folosite pentru carti sau pentru expunerea obiectelor decorative. Întreg ansamblul are un sistem de iluminat si de sunet controlat de App – Ilight.

mobilier pentru copii pat avion

Flytanstic Airplane ii poate duce visurile departe unui copil pasionat de lumea aeronautica. Accesul in pat se face cu ajutorul unor valize decorative, iar aripile ascund spatii de depozitare, niciodata suficiente in camera copilului. Patul Sky B Plan, tapițat cu catifea la interior, este inspirat de personajul Leadbottom din filmul Planes.

mobilier pentru copii avion

Ramanem la inaltime cu Sky One Plane, un pat care ii ajuta pe micii exploratori sa isi dezvolte creativitatea. Designul lui este inspirat de Skipper, un personaj din acelasi film Disney, Planes. Valizele decorative care asigura accesul in pat ascund spatii de depozitare. Toate cele trei paturi sunt realizate din fibra de sticla, cauciuc, otel si lemn.

Ei, ce spuneti, parca ati vrea sa redeveniti copii, nu? 🙂

Foto: Circu

 

Deco
Amenajare pastelata, ce iti aduce vara in casa
Deco
Casa de inspiratie provensala
Deco
Mici zone de relaxare pentru noi, fetele
  • CarolCarol

    Author Reply

    O relatare foarte frumoasa Georgiana, si un mic paradis pentru cel mic . Trist e ca multi viseaza si putin primesc acest dormitor minunat !


    • Multumesc mult, Carol! Intr-adevar, astfel de camere sunt la nivel aspirational, dar e bine sa ne dorim cat mai mult de la viata. 🙂