Deco

Bucatarii albe, cu accente vesele


Pentru multi albul poate parea plictisitor cand vine vorba de amenajare, dar este o solutie eleganta, care rezolva multe probleme cu necunoscute. Una dintre acestea este crearea unui decor care sa nu se demodeze, caci este mult mai probabil sa te plictisesti de o anumita culoare, mai ales daca este una intensa, decat de alb. Si nici vorba de monotonie in cazul unei amenajari preponderent albe, pentru ca antidoturi exista.
Haideti sa luam ca exemplu cateva bucatarii.

bucatarie-alba-moderna bucatarie-cu-lalele

bucatarie-cu-lalele-detaliu

bucatarie-cu-margarete bucatarie-cu-panouri-decorative-din-sticla

bucatarie-cu-panouri-decorative-din-sticla-detaliu

Observam ca s-a mers pe varianta unui mobilier cu fronturi albe (la fel de bine puteau fi bej sau crem), cu blat de lucru intr-o culoare mai inchisa, pentru a se crea un contrast de efect. Inveselirea spatiului a revenit, in prima imagine, accesoriilor (stor, tablou), unei piese mici de mobilier (scaun) si catorva vase ceramice, obiecte pe care le poti inlocui cu usurinta daca vrei ca, la un moment anume, sa dai un look nou decorului. Celalalt remediu antimonotonie sunt placile decorative din sticla printata, o solutie de mare impact, care imi place tare. Avantajul acestora este ca le poti personaliza cu florile preferate sau cu orice model te inspira la gatit. 🙂
Revenind la mobilier, acesta are fronturi realizate din MDF si, cu exceptia pieselor din prima fotografie, este lucrat la comanda de Fronte Group, companie la care puteti apela cu incredere pentru mobilarea intregii case.

Foto: www.bhg.com si Fronte Group

Deco
10 bai minimaliste de impact
Deco
The Floating Piers – experimenteaza senzatia mersului pe apa
Deco
Casa de inspiratie provensala
There are currently no comments.