News

Brandul britanic de lux Timothy Oulton, acum și în România prin Tempini


Recent, Galeria Tempini din Timișoara a marcat lansarea în România a brand-ului britanic de lux Timothy Oulton. De-a lungul timpului, Timothy Oulton și-a câștigat celebritatea la nivel mondial datorită abordării originale a designului, a reinterpretării detaliilor și a atenției cu care materialele 100% naturale sunt manufacturate.

Timothy Oulton Romania

După succesul pe care Tempini l-a avut la nivel european, atunci când a lansat galeriile Timothy Oulton la Milano și Ibiza, a venit rândul României să se alinieze la cel mai înalt standard al designului internațional.

„Conceptul Timothy Oulton nu este de a-ți umple casa cu mobilă, ci cu amintiri. Este vorba despre povești, pentru că acestea ne aduc împreună, ne apropie de cei dragi, de membrii familiei, de prieteni. Și facem asta într-un stil foarte britanic”, a declarat Stevie Kim, Global POG Manager al Timothy Oulton.


Timothy Oulton este apreciat de multe staruri de la Hollywood, precum Beyoncé, Kendall Jenner sau Hugh Jackman. Fiecare piesă a brand-ului este unică, transmite emoție și o vibrație care înnobilează spațiul dincolo de timp.

„Timothy Oulton este unul dintre puținele brand-uri exclusiviste care apelează la toate simțurile atunci când interacționezi cu o pieasă de-a lor, ceea ce le face cu adevărat speciale. România are nevoie de un asemenea standard, este pregătită cultural și economic să pășească la nivelul campionilor, în ceea ce privește designul interior”, a spus Gigi Nacev, CEO Tempini.
 

Timothy Oulton Romania

În Galeria Tempini se regăsesc și alte colecții la fel de speciale, precum cele ale renumitelor branduri Antonio Lupi, Gessi, DeCastelli, Falper, FuoriFormato, Flaminia sau IB Rubineterrie. Selecția riguroasă a pieselor care spun o poveste și a colecțiilor care excelează a dus la crearea unor decoruri cu adevărat impresionante. Te așteptăm să te convingi vizitând Galeria Tempini din Timișoara, Calea Aradului nr. 115. Un showroom Tempini găsești și în București,  pe Strada Frumoasă nr. 19. Așteptăm cu interes impresiile tale! 🙂

News
Mop-robot: inteligent, simplu, eficient
News
Leroy Merlin a lansat propriul brand de bucătării la comandă
News
Donează hainele pe care nu le mai porți printr-o campanie umanitară inedită!
There are currently no comments.