Deco

Bei o cafea la cafeneaua Sheida si faci un act caritabil


Poti bea si un ceai, un suc sau poti manca produse de patiserie, iar ceea ce pare un gest aparent nesemnificativ se transforma intr-un act caritabil. Cum asa? Simplu: cafeneaua Sheida este o structura de antreprenoriat social, ce presupune ca profitul sa fie utilizat in scop social. Mai exact, veniturile incasate vor fi directionate integral catre Fundatia Policlinicii Sociale Regina Maria.

cafeneaua Sheida

Fundatia ofera servicii medicale gratuite persoanelor fara venituri si fara asigurari sociale in cadrul celor doua policlinici sociale si servicii educationale pentru 150 de copii in Centrul Educational Baneasa si Afterschool Clinceni. De retinut ca la cafeneaua Sheida exista si un showroom neconvențional de expunere a unor covoare manuale autentice iraniene, iar veniturile incasate din vanzarea acestora se vor duce catre acelasi scop caritabil.
Amenajarea cafenelei poarta semnatura designerilor Erna si Vlad Moise, care au gandit un spatiu efervescent, ca o infuzie de tinerete si culori vii. La parter, unde se afla cafeneaua propriu-zisa, regasim un decor eclectic, rezultat in urma combinarii unor piese de mobilier moderne cu obiecte decorative orientale, cum este cazul covoarelor originale ce decoreaza peretii.

Daca si decorul te-a convins, atunci gasesti cafeneaua Sheida pe str. Ion Campineanu nr. 23 (Bucuresti), in apropierea Muzeului National de Arta al Romaniei si a Ateneului Roman. Deocamdata este deschisa de luni pana vineri, de la 9 la 19.

Va mai spun doar ca initiativa acestei cafenele apartine familiei Enayati si reprezinta o invitatie pentru comunitatea locala de a se implica in dezvoltarea programelor derulate de catre fundatie in Bucuresti: cele doua policlinici sociale si cele doua centre educationale de tip afterschool.

cafeneaua Sheida decor eclectic cafeneaua Sheida decor efervescent

cafeneaua Sheida scara din fier forjat cafeneaua Sheida showroom de covoare orientale

Foto: Filip Gabriel si Taddeo Moise

Deco
Vila Boucquillon, cea mai buna lucrare de arhitectura din lume
Deco
Adu livingul la exterior cu mobilier de grădină modern și confortabil
Deco
Amenajare artistica: jumatate graffiti, jumatate minimalist. Rezultatul este WOW!
There are currently no comments.