Deco

Apartament la etajul 13, cu o perspectivă de vis asupra Bucurestiului


Propun sa incepem anul cu o “recidiva” a vechilor mei prieteni de la Gavia Concept, designerii Alina Duculescu Szabo si Anamaria Capatineanu, despre care am mai scris aici si aici. De data aceasta este vorba chiar de apartamentul Anamariei, un apartament la mare inaltime. 🙂

amenajare-eclectica

Amenajarea reflecta hobby-urile proprietarilor, care nu sunt greu de dedus la o privire atenta a imaginilor. Peretele negru din living, finisat cu vopsea cu efect de tabla de scris, vorbeste despre pasiunea pentru cai a Anamariei si a sotului ei, Rares, dar reflecta metaforic si atractia celor doi pentru toamna si ceata. De asemenea, masuta de cafea cu cheia sol, ce sugereaza o toba, transpune pasiunea pentru muzica, in timp ce literele decorative NY, initialele orasului New York, se identifica la randul lor cu atractia pe care Anamaria si Rares o au pentru metropola americana. De altfel, imediat ce au vazut acest apartament, cei doi soti au regasit sentimentul de inaltime trait in New York, fapt ce a cantarit greu in luarea deciziei cumpararii apartamentului. Au lasat pe plan secund starea deplorabila in care se afla si s-au lasat cuceriti de senzatia de libertate pe care o ai dincolo de ferestre, dar si de perspectiva de vis asupra orasului. Si nu au gresit deloc.

Cu o bagheta magica 🙂 , Anamaria si Alina au reusit sa transforme un apartament ponosit intr-unul cu personalitate, folosind nu unul, nu doua, nu trei stiluri de amenajare, ci elemente ce fac parte din patru registre stilistice: scandinav, industrial, modern si vintage. Cu alte cuvinte, vorbim de un stil eclectic, despre care Anamaria spune ca are o personalitate puternica, dar care este si mai greu de pus in practica daca nu ai cunostinte in domeniu, pentru ca ai toate sansele sa obtii un decor lipsit de armonie. Per total, amenajarea a costat 25.000 euro, dar si munca pe masura din partea designerilor Gavia Concept.

 

perete-vopsit-cu-vopsea-cu-efect-de-tabla-de-scris

bar-in-balcon

fotoliu-retapitat-cu-piele-de-vaca

bucatarie-nordica

usa-lemn-masiv-pentru-bucatarie

dormitor-cu-trunchiuri-de-mesteceni dormitor-nordic

Foto: Gavia Concept

Deco
Toasterul-notepad: scrii un mesaj pe el, iar mesajul se imprima pe paine
Deco
Adu livingul la exterior cu mobilier de grădină modern și confortabil
Deco
Vopsea cu efect de tabla de scris
There are currently no comments.