Deco

Apartament de 48 mp amenajat indraznet


Oricat de mic este apartamentul in care locuim, nu trebuie sa ne lasam intimidati de suprafata, caci creativitatea face casa buna si cu spatiile restranse. Daca nu credeti, aruncati o privire peste acest apartament de doua camere, ce nu masoara mai mult de 48 mp, si cred ca va veti convinge. Lucrarea este opera designerului Ilya Derkach, care a compus o amenajare cu aer industrial de mai mare frumusetea.

apartament mic amenajat industrial

Zona de zi atrage prin melanjul interesant de texturi (caramida, beton, lemn), ce imprima o personalitate puternica amenajarii. Fotoliul rosu, o piesa iconica creata de Arne Jacobsen in 1958, si lustrele cu abajur ce te trimit cu gandul la o colivie vin sa completeze aerul special al decorului.

Pasind in dormitor, observam cum un discret aer de cabana de munte ia fata stilului industrial 🙂 , fara insa ca acesta sa intre in sleep mode, caci betonul si elementele metalice au grija sa nu se piarda din vedere tematica principala a amenajarii.

apartament mic amenajat industrial 1 apartament mic amenajat industrial 2 apartament mic amenajat creativ 3 apartament mic amenajat industrial 5 apartament mic amenajat industrial 4 veioza industriala apartament mic amenajat industrial 6

plan apartament mic amenajat creativ

Foto: www.home-designing.com

Deco
Cu gandul la vacanta: 15 interioare estivale
Deco
O casa de vacanta cu parfum de odinioara
Deco
Cea mai scumpa casa din America are un pret uluitor: 250 milioane $
There are currently no comments.