Deco

Amenajeaza diverse zone de interes in dreptul ferestrei


Fie ca e vorba de o fereastra mica, fie de o suprafata mare vitrata, haideti sa profitam din plin de ambele situatii si sa consideram aceasta zona parte integranta a amenajarii. Vom fi rasplatiti cu o stare de spirit pozitiva, cu o baie de soare energizanta cand te astepti mai putin si cu aprecieri din partea musafirilor. 🙂

living cu suprafata vitrata
Pentru a beneficia pe deplin de lumina naturala si, unde e cazul, de spectacolul oferit de natura, nu acoperiti ferestrele cu perdele sau draperii. Cea mai indicata solutie sunt storurile, care ziua pot sta ridicate, devenind astfel prezente foarte discrete, si coborate doar la lasarea intunericului pentru a oferi intimitate. Bineinteles ca acestea trebuie alese in armonie cu amenajarea, ca doar fac parte integranta din ea.

In privinta modelelor, evitati cu gratie storurile din plastic si orientati-va spre unele textile sau din lemn, in functie de stilul amenajarii. Foarte bine dau storurile romane, asa ca nu ar fi rau sa le luati in considerare.

Daca aveti o retinere in a amenaja o zona de citit, de stat la taclale cu prietenii sau de luat masa langa fereastra de teama ca va trage curentul 🙂 , lasati la o parte aceasta temere: exista tamplarii de calitate, cu geamuri ce asigura confort termic si protectie UV.

dining cu multe ferestre dining cu suprafata vitrata dining langa fereastra living cu multe ferestre birou cu suprafata vitrata bucatarie cu front de lucru in dreptul ferestrei bucatarie cu front de luncru in dreptul ferestrei colt de citit in dreptul ferestrei

zona de luat masa cu suprafata vitrata zona de zi cu suprafata vitrata

Sursa foto: www.bhg.com

Deco
Un artist francez transforma fatadele banale in adevarate opere de arta
Deco
13 inventii (cu noroc) din 2015
Deco
Decor de Craciun in alb si auriu
There are currently no comments.